Egendesignade tryck ger en unik stil, oavsett om det är för dig som individ, för kompisgänget eller för företaget. Trycket kan vara diskret, litet, stort, färgglatt, svart eller varför inte en bild. Den stora fördelen med att designa ett eget tryck är att du kan utforma det precis som du vill. Kläder med egendesignat tryck ger en särskild känsla och grupptillhörighet. Här kan du läsa mer om när kläder med eget tryck kan komma till användning.

Kompisgänget

Om du och dina kompisar ska åka på en rolig resa eller fira något särskilt kan det vara roligt att skapa kläder med ett tryck som är designat just för den händelsen. Om ni ska åka på festival kan det vara roligt att trycka upp t-shirtar med era favoritartister eller festivalens namn. Svensexor, möhippor och födelsedagsfester med teman är exempel på andra tillfällen då det passar utmärkt att göra ett eget tryck. Det förstärker den goda stämningen under firandet och dessutom kommer alla deltagare att ha ett minne efteråt. Vid särskilda händelser är det vanligt att inkludera datum och händelsens namn, men ni kan designa trycket och plaggen precis som ni vill.

Företag & Organisationer

För företag och organisationer finns det två stora fördelar med att skapa kläder eller föremål med eget tryck. Dels är det ett mycket effektivt sätt att marknadsföra sig eftersom ett väldesignat plagg drar till sig uppmärksamhet. Om plagget dessutom ges som en present till de anställda eller till medlemmarna kommer det att öka grupptillhörigheten. Få saker ger en så stark identitet som ett klädesplagg med ett unikt tryck för företaget. Detta syns framför allt i många startups där det är vanligt att anställda får t-shirts eller huvtröjor med företagets logga på. Större företag och organisationer kan inspireras av startups och erbjuda liknande till sina anställda för att öka gruppkänslan.